THE ULTIMATE GUIDE TO پمپ ضد اسید

The Ultimate Guide To پمپ ضد اسید

The Ultimate Guide To پمپ ضد اسید

Blog Article

پمپ پلیمری، پمپ ضد اسید بوده و برای سیلات خورنده بسیار کارایی دارند. پمپ پلیمری با الکتروموتور های تک فاز و سه فاز کوپله می شود. بخش ورودی و خروجی این پمپ ها به صورت فلنجی و سر شیلنگی و قابل تغییر و در سایز مختلف استفاده می شود. در پمپ های پلیمری با توجه به خواص و ویژگی های سیال قابل انتقال، انتخاب نوع متریال ساختمان پمپ اهمیت دارد زیرا مواد با توجه به تنوع زیاد سیالات شیمیایی از نظر خواص (اسیدی، بازی، نمکی و غیره) و خواص فیزیکی (درجه حرارت، سایش، غلظت و غیره) دارای عملکرد متفاوتی در برابر خوردگی می باشند.

اگر از مواد مختلف استفاده می کنید و میزان خورندگی متفاوتی دارند، شاید حتی مجبور شوید از مدل های مختلف پمپ مواد شیمیایی استفاده کنید تا بتوانید بدون مشکل به کار خود ادامه دهید.



همیشه فعال Required cookies are Unquestionably essential for the website to operate appropriately. These cookies make sure basic functionalities and safety features of the website, anonymously.

از لوله‌های ورودی و خروجی با جنس نرم لاستیکی استفاده کنید که با توجه به سیال پمپ شده به خوبی قابلیت آب بندی دارند.

پمپ پلاستیکی

با انجام عمل رفت و برگشت مواد شیمیایی با مقدار مشخص تزریق می گردد.

حتما دقت داشته باشید که ابتدا باید هد و دبی پمپ‌ها را بررسی کنید. در پمپ‌های ضد اسید، قطعاتی که در تماس با مواد شیمیایی هستند باید از جنسی انتخاب شوند که در برابر این مواد مقاومت بالایی داشته باشند. بدنه پمپ‌های ضد اسید از جنس‌های مختلف تولید می‌شوند، به همین دلیل باید توجه داشته باشید که بسته به نیازها و کاربردی که از پمپ انتظار دارید، پمپی با جنس بدنه مناسب خریداری کنید.

انواع مختلفی از پمپ پلیمری با توجه به ساختار و جنس اجزای تشکیل دهنده‌اش وجود دارد که کاربری و قیمت نهایی هر کدام متفاوت است.

پیشرفت در فناوری more info پمپ های ضد اسید: با پیشرفت در علم مواد و فناوری پمپ، سازندگان به طور مداوم طراحی و عملکرد پمپ های ضد اسید را بهبود می بخشند.

فیلتر محفظه ای کربن دار

پمپ‌های مکش سیالات، تجهیزات بسیار کاربردی در صنایع مختلف هستند. می‌دانیم که در بسیاری از صنایع غذایی، دارویی و … مواد شیمیایی،خورنده و یا سمی و خطرناک مورد استفاده هستند. از این رو برای مکش و انتقال این مواد شیمیایی چون اسیدها، قلیاها، سموم، حلال‌ها و … نیاز به نوعی پمپ است که در برابر این مواد شیمیایی مقاومت لازم را داشته باشد.

دوزینگ های پنوماتیکی از دیگر انواع رایج و کاربردی در صنایع مختلف می باشد که با انرژی باد عمل می کند. باد فشرده شده در پمپ منجر به حرکت شفت و انجام عمل تزریق می گردد.

قسمت حلزونی این پمپ ها توسط پوشش فلزی محافظت و تقویت می شود که باعث بالاتر رفتن مقاومت پمپ در شرایط کاری سخت و همچنین باعث استحکام بیشتر اتصالات در لوله های مکش و رانش می گردد.

Report this page